De Koningsherberg sinds 1856  Brinkstraat 29467 PE Anloo +31 (0) 0592 271216
Dinerkaart
In ons restaurant serveren wij de“Hollandse keuken”. Geniet van de (h)eerlijke eigenzinnige                   huisgemaakte soepen van Mark of kies voor ons driegangen Herbergmenu.                       VOORGERECHTEN  Warme baguette  4,75        met huisgemaakte kruidenboter  Warm olijvenbrood en stukjes stokbrood  6,75 geserveerd met huisgemaakte kruidenboter, pesto, olijven en aioli Zalmplankje 12,50 gerookte zalm op een frisse salade met pijnboompitjes en huisgemaakte dressing                                                          Carpaccio  10,75 fijn gesneden ossenhaas met Parmezaanse kaas en een huisgemaakte pestodressing Aangeschoten champignons  6,50 in bierbeslag gefrituurde champignons met een fris huisgemaakt sausje SOEPEN  Specialiteit van de herberg Goed gevulde huisgemaakte tomatensoep  4,75 met diverse groenten, geserveerd met stukjes stokbrood en roomboter Goed gevulde huisgemaakte mosterdsoep  4,75 met Drentse worst, spekjes en room, geserveerd met stukjes stokbrood         en roomboter HOOFDGERECHTEN De hoofdgerechten worden geserveerd met knapperige frites, een frisse salade en warme groenten die u kosteloos kunt bijbestellen Vlees  Spareribs 16,75 ruime portie gemarineerde malse ribbetjes geserveerd met chilisaus          Na uw sparerib nog trek? Extra: halve sparerib € 3,00 / hele € 5,00 Wienerschnitzel 15,50 krokant gebakken varkensfilet geserveerd met citroen en zigeunersaus Hondsrugschnitzel 16,75 krokant gebakken varkensfilet geserveerd met gebakken uien, paprika, champignons en zigeunersaus Magnus steak 19,75   rare 50°C / medium 55°C / well done 60°C        malse biefstuk (200 gram) geserveerd met huisgemaakte champignonsaus of kruidenboter Malse kipschnitzel 15,50 heerlijke malse krokant gebakken kipschnitzel geserveerd met citroen en chilisaus Of is ons Koningsherberg 3-gangen menu een suggestie..?  voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of een kopje koffie, de bediening informeert u graag hierover!                                                          Vis   Tilapia filet  15,50 heerlijke gekruide witvis in roomboter gebakken met dille en huisgemaakte vissaus Maaltijdsalades Grieks  11,25 frisse ijsbergsla met olijven, fetakaas en dressing, geserveerd met toast en roomboter   Tonijn  11,25                frisse ijsbergsla met tonijn en diverse garnering, geserveerd met toast en roomboter Vegetarische voorgerechten Goed gevulde huisgemaakte tomatensoep 4,75 met diverse groenten, geserveerd met stukjes stokbrood en roomboter Warme baguette 4,75 geserveerd met huisgemaakte kruidenboter Warm olijvenbrood en stukjes stokbrood 6,75 geserveerd met huisgemaakte kruidenboter, pesto, olijven en aioli Aangeschoten champignons 6,50 in bierbeslag gefrituurde champignons met een fris huisgemaakt sausje Vegetarische hoofdgerechten Frittata  15,75         courgette met verse knoflook, tomaten, ui, kappertjes, olijven, champignons, ei met room en roomkaas, geserveerd met knapperig frites, sla en groenten        Champignon gratin 15,75 gebakken champignons met knoflook, ui en courgette in een heerlijke romige saus gegratineerd met kaas, geserveerd met knapperige frites, sla en groenten Maaltijdsalade Grieks 11,25        frisse ijsbergsla met olijven, fetakaas en dressing, geserveerd met toast en roomboter Kindermenu met verrassing uit de schatkist 8,25         bordje knapperige frites met een kroket of frikandel en een kabouterijsje na Pannenkoeken         geserveerd met stroop, poedersuiker en bruine basterdsuiker Kinderpannenkoek naturel 4,75 Pannenkoek naturel 6,25     Extra’s op de pannenkoek (max. 3 toppings per pannenkoek) ham, kaas, spek, ui, appel/kaneel, ananas, rozijnen, champignons. Per topping 1,50     Onze pannenkoeken worden smeuïg en niet te droog gebakken, als u dit wel wilt kan dit bij de hartige droge toppings champignons, kaas, rozijnen of naturel Desserts Notenijs speciaal 6,75       notenijs met karamelsaus, walnoten, cashewnoten, hazelnoten en verse slagroom Warme kersen met ijs 6,75       vanille roomijs met warme kersen in een heerlijke huisgemaakte geleisaus en verse slagroom Dame blanche 6,75       vanille roomijs overgoten met pure chocoladesaus en verse slagroom Vruchtensorbet 6,75       vanille roomijs met verse seizoensvruchten en slagroom Kinderkabouterijsje 3,75        fantasierijke creatie met vanille roomijs met vruchtensaus en verse slagroom Bakje appeltaart met ijs 6,75         heerlijke warme appeltaart met vanille roomijs, karamelsaus en verse slagroom Nog net ruimte voor ijsje  4,25        vanille roomijs met kersensaus en verse slagroom Huisgemaakte arretjescake 6,75        heerlijke chocoladekoek met vanille roomijs, chocoladesaus en verse slagroom                      
Contact Social Media Overige gegevens De Koningsherberg         KvK nr.:   01158945 Brinkstraat 2 Ibannr.:   NL79 Rabo 0150 8502 20 9467 PE ANLOO BTW nr.:  NL821020080B01 +31 (0) 592 271 216 Bic-code:  RABONL2U

De Koningsherberg Anloo

De Koningsherberg +31 (0) 592 271 216